Erasmus+ HarmonyEdu: verslag 2 vanuit Hongarije

woensdag, 12 februari, 2025

We startten de dag door kennis te maken met de Hongaarse keuken, de Hongaarse leerlingen legden uit hoe we de beste typische Hongaarse gerechten maken. Daarna legden wij eerst uit dat french fries toch Belgisch zijn. Na die rechtzetting lieten we nog andere typische Belgische gerechten zien zoals vol-au-vent en mosselen. Daarna hielden we een korte pauze en deelden we ons in in groepen om een soort mini-debatwedstrijd te houden over veganisme. We lunchten weer bij het plaatselijke eethuis. In de namiddag stond een sportcompetitie gepland, met allemaal minigames om zo tot een winnaar te komen. Als afsluiter vroegen we of ze een volleybalwedstrijd tegen ons wilden spelen. Na een spannende match was team België toch gewonnen. Na deze vermoeide dag keerden we terug naar ons internaat om uit te rusten voor onze volgende drukke dag.

Joos Praet 6E1