Joren Nijssen wint wedstrijd eTwinningproject!

maandag, 18 maart, 2019

Al acht schooljaren kan je in het eerste jaar kiezen voor een keuzepakket met eTwinning in de richting moderne. Ook dit schooljaar is dit niet anders. Momenteel lopen er zelfs drie projecten waarin onze leerlingen allerlei activiteiten ondernemen via de computer met Europese leeftijdsgenoten.

 

Eén van deze projecten is “enCHANTé”. Het doel van dit project is via muziek mekaar beter te leren kennen door rond een bepaald lied samen een aantal activiteiten te ondernemen. Dit kan gaan van het maken van een presentatie tot het creëren van een spel of deelnemen aan een tekenwedstrijd.

Tijdens het eerste trimester werd er gewerkt rond het thema Halloween aan de hand van het liedje “Bienvenue à Halloween” uit de film “L’étrange Noël de Monsieur Jack. Er werd een wedstrijd voor de griezeligste tekening gehouden tussen alle deelnemers. En onze Joren Nijssen wist maar liefst 68% van de stemmen binnen te halen. Niet alleen wij maar ook de partnerscholen uit Roemenië, Italië, Tunesië, Groot-Brittannië en Duitsland verkozen zijn tekening tot de meest griezelige! Hij werd dan ook terecht in de bloemetjes gezet door adj-dir Moors en ontving een leuke eTwinning goodiebag van de eTwinningleerkrachten voor deze prachtige prestatie! Gefeliciteerd Joren!